Myllyn Paras smördegsplattor 500g djupfryst
6417700050251
Oy Lantmännen Unibake Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
20
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Myllyn Paras Smördeg är bakad med smör.
Ingredienser
VETEMJÖL, smör 30 % (av MJÖLK), vatten, salt, antioxidationsmedel (L-vinsyra). Kan innehålla spår av ägg, soja.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Mjölk 
Vete  Spannmål som innehåller gluten  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Ägg 
Sojabönor  |
Ei sisällä | Sokereita  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1587  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 379  kcal |
Rasvaa | 26  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 14  g |
Hiilihydraattia | 30  g |
Ravintokuitua | 2  g |
Proteiinia | 5.8  g |
Suolaa | 0.7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.24  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E334 L-Viinihappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5025 |
Valmistustapa | Paisto omassa rasvassa |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Herkkä hajuille Elintarvike |
Valmistusohjeet | Levitä taikinalevyt erilleen sulamaan huoneenlämpöön n. 15 min. Leikkaa levyt terävällä veitsellä kahtia neliöiksi. Tee jokaisesta kulmasta viilto keskipistettä kohti puoleenväliin n. 3 cm:n matkalle. Taita joka toinen kulma ylös keskelle. Yhdistä nämä kulmat nipistäen ne yhteen ja painaen alas keskelle. Laita päälle reilu nokare paistonkestävää hilloa. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg avskilda degplattorna att tina i rumstemperatur i ca 15 min. Skär itu degplattorna till fyrkanter med en vass kniv. Skär en snitt från varje hörn halvvägs mot mitten, dvs. ca 3 cm. Vik up vartannat hörn till mitten. Pressa ihop dessa hörn och tryck ner dem i mitten. Sätt på en rejäl klick sylt. Grädda bakverken i 225 °C ugn på mellersta falsen 15-20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Får inte frysas ner igen efter upptining. Förvaring i - 18 °C eller kallare. Hållbarhet i frystemperatur (- 18 °C) till bäst före -datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Do not refreeze after thawing. Store at - 18°C or colder. Can be stored at a frozen temperature (- 18 °C) until the best before date. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Bli inspirerad
Product concept renewal
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Read more
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Read more
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Read more
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Read more