RF viipaloitu vehnäsekaleipä 1200g pa
6416661116013
Rollfoods Oy Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
5
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Brown-Sandwich är en skivad smörgås vars skivstorlek är ca 12 x 12 x 1,1 cm (ca 30 skivor á 30 g), så den passar till t ex triangulära och smörgåsar. Ett mindre salt bröd bakat i Finland, där rågmalt förutom vete och rågmjöl ger smak. Förvara tinat bröd i rumstemperatur, hållbarhet 4 dagar.
Ingredienser
VETEmjöl (Finland), vatten, margarin (vegetabilisk olja (raps), vatten, salt, arom), jäst, RÅGmalt, socker, salt, RÅGmjöl, emulgeringsmedel (E482, E471, VETEmaltmjöl, dextros, förtjockningsmedel E412, surhetsreglerande medel E262, RÅG surdeg (RÅG, vatten, sur kultur) och mjölbehandlingsmedel E300. Kraftigt saltad
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Vetemjöl |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  Råg  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  Munia  Soija  Pähkinöitä  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1110  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 265  kcal |
Rasvaa | 3.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 47  g |
Ravintokuitua | 4  g |
Proteiinia | 7.9  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E482 Kalsiumstearoyyli-2-laktylaatti 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E412 Guarkumi  E262 Natriumasetaatti  E300 Askorbiinihappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | RF |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1601 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä, säilyvyys 4 vrk. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | smältning: I rumstemperatur som enskilda bröd 4-5 timmar, i skivor 10-15 min. Förvara det tinade brödet i rumstemperatur, hållbarhet 4 dagar. |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegan |