Vaasan 7 viljan leipätaikina 17x600g pakaste
6437005056598
Oy Lantmännen Unibake Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Vaasan 7-viljan leipä är ett bröd som får extra smak av majs, havre och spelt. Bakas på plats i butiken.
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, jäst, majsflingor, linfrön, HAVREFLINGOR, solroskärnor, hirs, fullkornsmjöl av SPELT, FULLKORNSRÅGMJÖL, VETEGLUTEN, joderat salt, malt av KORN, malt av VETE, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av valnötter, mjölk.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Viro  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Korn  Havre  Staverade  Råg  Vete  |
Ei sisällä allergeenia |
Skaldjur 
Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mjölk 
Välnöt  Nöt  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1067  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 253  kcal |
Rasvaa | 3.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 43  g |
Ravintokuitua | 3.9  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brand Name | Vaasan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 13814 |
Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70%). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 540 g. *) Tarjoiluehdotus: ripottele kaurahiutaleita leivän pinnalle (katso kuva). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt: ca 540 g. *) Förädlingstips: toppa brödet med havreflingor (se bild). |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |