Vaasan Italian leipätaikina 17x600g pakaste
6437005054549
Oy Lantmännen Unibake Ab
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Vaasan Italianleipä är ett bröd som bakas på vete och grahamsmjöl. Bakas i butiken på plats.
Ingredienser
VETEMJÖL (VETE:EU), vatten, GRAHAMSMJÖL 15%, jäst, torkad surdeg av VETE, vegetabilisk olja (raps), VETEGLUTEN, malt av KORN, salt, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av valnötter, mjölk.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Viro  |
Ingrediensernas ursprung
| Vete |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Europeiska Unionen  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  Korn  |
| Ei sisällä allergeenia |
Skaldjur 
Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Mjölk 
Välnöt  Nöt  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Lähde | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 1029  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 244  kcal |
| Rasvaa | 3.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
| Hiilihydraattia | 43  g |
| Ravintokuitua | 3  g |
| Proteiinia | 8.5  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
| Brand Name | Vaasan |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 14726 |
| Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
| Valmistusohjeet | Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3 h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70 %). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 540 g. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina över natten i kylrum (ca 4C°) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ ferdig stekt produkt: ca 540 g. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |





