Vaasan Mustikkatassu 35x110g pakaste
6417889271256
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Vaasan Mustikkatassu on upea munkki mustikkahillolla. Se on saanut muotonsa karhuntassusta! Leivottu Joutsenossa, Lappeenrannassa.
Ainesosat
VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palm), vatten, socker, blåbär 5,5%, ÄGG, vegetabilisk olja och fett (palm, raps), jäst, salt, kardemumma, modifierad majsstärkelse, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E471, E472e, E481), druvsocker, förtjockningsmedel (E466), aromer, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, soja. Produkten innehåller blåbärsfyllning 14% (Finland).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Mustikkatäyte |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14 
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Soijapavut  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1616  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 387  kcal |
Rasvaa | 22  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.6  g |
Hiilihydraattia | 40  g |
Ravintokuitua | 2.7  g |
Proteiinia | 5.7  g |
Suolaa | 0.4  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  |
Brändinimi | Vaasan |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 27125 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Lämmitä 180°C 2–3 min (myös lämmitys mikroaaltouunissa mahdollinen). Sokeroi ja anna lämmön tasaantua 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 30 min i rumstemperatur eller över natten i kyl. Värm i 180°C 2–3 min (även snabb uppvärmning i mikrovågsugn möjlig). Sockra och låt svalna 10 min före servering. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |