Vaasan Rukiinen sämpylä 96x50g frozen
6416577013789
Oy Lantmännen Unibake Ab
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Vaasan Rukiinen sämpylä är en mjuk och fiberrik semla med råg. Den har Hjärtmärket vilket betyder att det är ett bevisat bättre val, hälsosammare i sin produktgrupp. Bakat i Finland!
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL 16% (Finland), vegetabilisk olja (raps, ryps), VETEGLUTEN, socker, jäst, fiber (inulin), RÅGMALTMJÖL, joderat salt, HAVREKLI, linfrön, dextros, emulgeringsmedel (E472e, E322), VETESURDEG, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av sesamfrön. Produkten innehåller 17% råg. Råg 27% av spannmålråvarorna.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
| Råg |
Ainesosan määrä prosenteissa : 16 
Viljelypaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 1246  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 298  kcal |
| Rasvaa | 6.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.8  g |
| Hiilihydraattia | 45  g |
| Ravintokuitua | 6.4  g |
| Proteiinia | 11  g |
| Suolaa | 0.61  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E322 Lesitiinit  |
| Brand Name | Vaasan |
| Pakkausmerkintä |
Made in Finland Flag with Key
Finnish Heart Symbol |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 218101 |
| Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |
| Ruokavaliotieto | Vegan |





