Vaasan Tuplatäytepulla 60x100g frozen Coffee bread
6437005056413
Oy Lantmännen Unibake Ab
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Vaasan Tuplatäytepulla är en bulle med vanilj-kvark-fyllning och krossad mandel på ytan.
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, socker, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), KVARG (av MJÖLK), jäst, ÄGG, modifierad stärkelse, salt, härdat vegetabiliskt fett (kokos), VETEGLUTEN, SKUMMJÖLKSPULVER, kardemumma, GRÄDDPULVER, stabiliseringsmedel (E401, E412), färgämne (E160a), arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471, E472e), druvsocker, mjölbehandlingsmedel (E300). Ingredienser för mandeldekoration: krossad MANDEL. Kan innehålla spår av mandel.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Viro  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Mjölk  Vete  Mandel  Spannmål som innehåller gluten  Nöt  |
Ei sisällä allergeenia |
Pekannötter 
Pistasch  Skaldjur  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1173  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 279  kcal |
Rasvaa | 7.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.7  g |
Hiilihydraattia | 44  g |
Ravintokuitua | 2.4  g |
Proteiinia | 6.9  g |
Suolaa | 0.53  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.45  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E300 Askorbiinihappo  E401 Natriumalginaatti  E412 Guarkumi  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brand Name | Vaasan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 25376 |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Ripottele pullien päälle reilusti mantelirouhetta ja paista 180°C 12–15 min. Laatikko sisältää mantelirouhepussin (a 250 g) 60 pullan koristeluun. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. Toppa bullarna med mandelkross och grädda i 180°C 12–15 min. Förpackningen innehåller en påse (á 250 g) mandelkross för garnering av 60 st bullar. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |