Vaasan Vaniljamunkki 40x90g pakaste
6437005075360
Oy Lantmännen Unibake Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Hyllprodukt
Vaasan Vaniljamunkki är en rektangulär munk som har en härlig vaniljfyllning. Den här munken bakas i Lantmännen Unibakes bageri i Joutseno, Villmanstrand.
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, palmolja, socker, vegetabilisk olja och -fett (palm, raps), ÄGG, jäst, modifierad potatis- och majsstärkelse, salt, VETEGLUTEN, kardemumma, emulgeringsmedel (E471, E481, E472e), druvsocker, stabiliseringsmedel (E466), solrosolja, aromer (bl.a. vanilj), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, soja.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Vete  Spannmål som innehåller gluten  |
Ei sisällä allergeenia |
Skaldjur 
Fisk  Jordnötter  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mjölk 
Sojabönor  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1573  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 377  kcal |
Rasvaa | 23  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.6  g |
Hiilihydraattia | 36  g |
Ravintokuitua | 2.4  g |
Proteiinia | 5.6  g |
Suolaa | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E300 Askorbiinihappo  |
Brand Name | Vaasan |
Pakkausmerkintä | Made in Finland Flag with Key |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 70394 |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Lämmitä 180°C 2–3 min (myös lämmitys mikroaaltouunissa mahdollinen). Sokeroi ja anna lämmön tasaantua 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 30 min i rumstemperatur eller över natten i kyl. Värm i 180°C 2–3 min (även snabb uppvärmning i mikrovågsugn möjlig). Sockra och låt svalna 10 min före servering. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |