Rollfoods rapea bataattilohko 5kg pakaste
8710251099082
Rollfoods Oy Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Fryst sötpotatisblock, krispigt på utsidan och sött på insidan. Paneringen håller krispigheten och smaken länge. För doppning, som tillbehör, tapas och laddade pommes frites.
Ingredienser
Sötpotatis, panering (VETEmjöl, salt, rapsolja, jäst, krydda (gurkmeja), paprikaextrakt, majsflingor (majs), peppar, rapsolja, vatten) smet: (VETEmjöl, salt, modifierad stärkelse (VETE), majs, rismjöl, vitlökssmakförstärkare: E621, lök, paprika, peppar, chili, fibrer (ärta), jäsmedel (E500), stabiliseringsmedel(E450), antiklumpningsmedel(E551)), rapsolja.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Alankomaat  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  Årtor  |
Energiasisältö (kJ) | 875  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 210  kcal |
Rasvaa | 10.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.9  g |
Hiilihydraattia | 25.5  g |
Proteiinia | 2.3  g |
Suolaa | 0.5  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E621 Mononatriumglutamaatti 
E500 Natriumkarbonaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E551 Piidioksidi  |
Brand Name | RF Crunchi |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 247001 |
Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
Valmistusohjeet | Rasvakeitin: Uppopaista bataattilohkoja 175 °C n. 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kelluvat. Uuni: Paista uunin keskiosassa 180 °C n. 20 min kullanruskeiksi. Vinkki: Tee bataattilohkoista vielä rapeampia kääntämällä ne ympäri 10 minuutin kuluttua. Airfryer: Paista 180 °C lämpötilassa 200–300 g bataattilohkoja kerrallaan. Paista 10 min ja ravista kevyesti ja paista sitten vielä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Anna levätä 2 minuuttia ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Fritös: Stek Crunchies i 175 °C i ca 4–5 minuter, tills de är gyllenbruna och flyter. Ugn: Grädda i mitten av ugnen vid 180 °C i ca 20 minuter tills de är gyllenbruna. Tips: För att göra Crunchies ännu krispigare, vänd dem efter 10 minuter. Airfryer: Baka 200–300 g Crunchies åt gången i 180 °C. Grädda i 10 minuter, skaka lätt och grädda sedan i ca 10 minuter tills de är gyllenbruna. Låt vila i 2 minuter innan servering. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Varastointi: pakastin: -18°C: katso viimeinen käyttöpäivä pakkauksesta. Älä pakasta uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: frys: -18°C: se sista förbrukningsdag på förpackningen. Frys inte in igen efter upptining. |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |