Bong moussepohja 2x0,5kg
7322551070497
GB Foods Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Glukossirap, palmkärnfett (fullhärdat), gelatin, emulgerinsmedel (E 471, E 472a), MJÖLKPROTEIN, stabiliseringsmedel (E 340), surhetsreglerande medel (citronsyra), salt.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Mjölk  |
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Soija  Munia  |
Energiasisältö (kJ) | 160  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 40  kcal |
Rasvaa | 2.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2  g |
Hiilihydraattia | 3  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 1.5  g |
Suolaa | 0.06  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E340 Kaliumfosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  |
Brand Name | Bong |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 531847 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Handling Instructions Code Reference |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään (alle +6° C) vähälaktoosiseen maitoon ja vaahdota voimakkaasti noin 10 min. kunnes seos on ilmavaa. Lisää vaahtoon muut haluamasi raaka-aineet. Annoste mousse tarjoiluastiaan. Anna olla kylmässä n. 12 tuntia - vuorokausi, jotta mousse ehtii hyytyä ja maku tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6° C) laktosfattig mjölk och vispa kraftigt ca 10 min tills blandningen blif luftig. Tillsätt andra önskade råvaror. Portionera upp moussen i serveringsskål. Låt stå kallt ca 12 timmar till 1 dygn, så att moussen hinner stelna och smaken utjämnas. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Maximum storage handling temperature | 22 °C |