Boujee Mochi vanilla ice cream 6x40g
4032549036024
Euro-East Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Boujee mochi vaniljglass i risdeggskal. Mochi är en japansk risbakelse gjord av sött rismjöl. Boujee mochi-glassbollar kombinerar ett mjukt risdegsskal med en läcker vaniljglassfyllning. Boujee mochi-glassbollar smälter verkligen i munnen tack vare deras krämiga konsistens. Mochi fylld med glass äts på egen hand eller som en del av en desserträtt. Ta ut mochin ur frysen 2-3 minuter innan servering.
Ingredienser
Vatten, rismjöl, socker, SMÖR, 4,7 % sötad kondenserad MJÖLK (80 %*** helMJÖLK, socker), fettfri MJÖLKpulver, tapiokastärkelse, naturlig vaniljsmak. *** 3,8% av den totala produkten. Kan innehålla spår av GLUTEN, ÄGG, JORDNÖTTER, VALNÖTTER och SESAM.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Ukraina  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin | Mjölk  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Ägg  Jordnötter  Välnöt  Sesamfrön  Vete  Nöt  |
| Energiasisältö (kJ) | 813  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
| Rasvaa | 6.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.8  g |
| Hiilihydraattia | 31  g |
| Proteiinia | 3.4  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Ukraina |
| Brand Name | BOUJEE |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Kartonki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | F92130240 |
| Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
| Annosten määrä pakkauksessa | 6 |
| Tarjoiluehdotukset (suomi) | Ota mochit pakastimesta 2-3 minuuttia ennen tarjoilua. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | – 18 °C. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | – 18 °C. Upptinad produkt får inte frysas igen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | – 18 °C. Thawed product must not be refrozen. |





