Dr. Oetker Kiivi-banaanikiisseli 1kg (6L)
4006733015102
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Nyhet
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Dr. Oetker Kiwi-banan-kräm är en fräscht fruktig och lättlagad krämpulver, med äkta fruktbitar som fulländar både smaken och utseendet. Tillsätt bara vatten, vispa och kyl – så har du snabbt en vacker och god dessert utan extra förberedelser. Ett utmärkt val för storkök.
Ingredienser
Socker, modifierad stärkelse, maltodextrin, 2,9 % frystorkade kiwibitar, surhetsreglerande medel (citronsyra), 0,9 % bananpulver, färgämnen (betakaroten, E 141), arom, antioxidant (askorbinsyra).Kan innehålla spår av: (ÄGG, MJÖLK/LAKTOS, SPANNMÅL SOM INNEHÅLLER GLUTEN, MANDEL, HASSELNÖT, VALNÖT, PISTAGENÖT).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Ranska  |
Näringsinnehåll
Saattaa sisältää allergeenin |
Mjölk 
Ägg  Spannmål som innehåller gluten  Mandel  Hasselnöt  Välnöt  Pistasch  Nöt  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1638  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 385  kcal |
Rasvaa | 0.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0  g |
Hiilihydraattia | 94  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 65  g |
Proteiinia | 0.2  g |
Suolaa | 0.20  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E160a(i) Beetakaroteeni  E300 Askorbiinihappo  |
Brand Name | Dr. Oetker |
Packaging type code | Rasia |
Valmistusohjeet | Valmistus 1. Kaada sopiva määrä vettä kulhoon. 2. Lisää jälkiruokajauhe ja sekoita vispilällä noin minuutin ajan. 3. Jäähdytä jääkaapissa tarjoiluvalmiiksi. Anna seistä vähintään 10 minuuttia, jotta hedelmät turpoavat. Annostelu: 1000 g jauhetta 5 l vettä kohden = noin 24 annosta à noin 250 g. Paksumpaa rakennetta haluttaessa vähennä nesteen määrää. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tilberedning 1. Häll rätt mängd vatten i en skål 2. Tillsätt dessertpulver och vispa i cirka en minut 3. Kyl i kylskåp tills servering. Låt stå i minst 10 minuter för att frukten ska svälla. Dosering: 1000 g för 5 l vatten = cirka 24 portioner à cirka 250 g. För en fastare konsistens, minska mängden vätska. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och mörkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |
Ruokavaliotieto | Vegan |