Dr. Oetker Moussepohja 900g (16L)
4006733001402
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Nyhet
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Dr. Oetker Moussebas är ett mångsidigt hjälpmedel för professionella kök och passar lika bra till söta som salta desserter. Med sin neutrala smak kan den enkelt smaksättas efter behov – med bär, frukt, choklad, ost eller kryddor. Tillsätt bara kall vätska i pulvret, vispa och kyl – resultatet är en luftig och krämig mousse som fungerar perfekt som den är, i lagerdesserter eller som fyllning i bakverk.
Ingredienser
Glukossirap, palmolja, nötgelatin, maltodextrin, modifierad potatisstärkelse, emulgeringsmedel (E 472a, E 471), MJÖLKPROTEINER, förtjockningsmedel (karragenan), salt, morotsaftkoncentrat, gurkmejaextrakt, arom. Kan innehålla: (LAKTOS, ÄGG, SPANNMÅL SOM INNEHÅLLER GLUTEN, NÖTTER).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Ranska  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Mjölk  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Ägg 
Spannmål som innehåller gluten  Nöt  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 2171  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 519  kcal |
Rasvaa | 27  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 22  g |
Hiilihydraattia | 51  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 8.9  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 0.90  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  E407 Karrageeni  |
Brand Name | Dr. Oetker |
Packaging type code | Rasia |
Valmistusohjeet | Valmistus 1. Kaada tarvittava määrä kylmää maitoa (noin 8 °C) korkeaan astiaan. 2. Sekoita joukkoon sopiva määrä jälkiruokajauhetta. 3. Vatkaa seosta tehosekoittimella noin 5 minuuttia korkealla nopeudella. 4. Lisää sitten halutessasi makeita tai suolaisia makuja, esim. likööriä, hedelmäsosetta, suklaakastiketta tai vihannes-, kala- tai lihasoseita tai -tahnoja jne. 5. Kaada mousse kulhoihin tai muotteihin ja siirrä jääkaappiin vähintään tunniksi. Huomaa: Kun valmistat suurempia määriä, 5 minuutin vatkausaikaa korkealla nopeudella tulee noudattaa tarkasti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 900 g jälkiruokajauhetta 6 litraan maitoa = noin 115 annosta à noin 60 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tilberedning 1.Häll den angivna mängden kall mjölk (ca 8 °C) i ett högt kärl. 2.Tillsätt rätt mängd dessertpulver. 3. Vispa blandningen med en elvisp i cirka 5 minuter på hög hastighet. 4. Tillsätt därefter eventuellt söta eller salta smaker, t.ex. likör, fruktpuré, chokladsås eller grönsaks-, fisk- eller köttpuréer eller -pastor osv. 5. Häll moussen i skålar eller formar och ställ i kylskåp i minst en timme. Tips: Vid tillredning av större mängder är det viktigt att vispa i 5 minuter på hög hastighet för bästa resultat. 900 g dessertpulver till 6 liter mjölk = cirka 115 portioner à cirka 60 g. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och mörkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |