Dr. Oetker Vegaaninen suklaamousse 1kg (5L)
4006733016635
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Nyhet
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Dr. Oetkers veganska chokladmoussepulver erbjuder ett utmärkt och lättanvänt alternativ för köksproffs vid tillagning av desserter. Fyllig smak, sammetslen konsistens – helt utan animaliska ingredienser. Tillagningen är snabb och effektiv: tillsätt bara en växtbaserad dryck, vispa och kyl. Moussen passar perfekt för bufféer, à la carte-rätter och dessertbakning. Produkten är särskilt utvecklad för storkök och professionella kök.
Ingredienser
Socker, 13 % kakao, palmfett, glukossirap, 9,3 % fettreducerat kakaopulver, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel (E 472e, E 471, E 472b), förtjockningsmedel (karragenan, taragummi), kaffeextrakt, salt, arom. Kan innehålla spår av: (ÄGG, MJÖLK/LAKTOS, SPANNMÅL SOM INNEHÅLLER GLUTEN, MANDEL, HASSELNÖT, VALNÖT, PISTAGENÖT).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Ranska  |
Näringsinnehåll
Saattaa sisältää allergeenin |
Ägg 
Mjölk  Spannmål som innehåller gluten  Mandel  Hasselnöt  Välnöt  Pistasch  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1943  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 464  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 16  g |
Hiilihydraattia | 61  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 48  g |
Proteiinia | 5.1  g |
Suolaa | 0.22  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E407 Karrageeni  E417 Tarakumi  |
Brand Name | Dr. Oetker |
Packaging type code | Rasia |
Valmistusohjeet | Valmistus 1. Kaada tarvittava määrä kylmää kasvipohjaista juomaa korkeaan astiaan. 2. Sekoita joukkoon sopiva määrä jälkiruokajauhetta. 3. Vatkaa sähkövatkaimella tai tehosekoittimella korkealla nopeudella noin 5 minuutin ajan, kunnes mousse saavuttaa kermamaisen koostumuksen. 4. Jaa annoksiin ja jäähdytä vähintään 4 tuntia. Huomio: Valmistusaika, jäähdytysaika ja moussen koostumus voivat vaihdella kasvipohjaisen juoman mukaan. Annostelu: 1000 g jauhetta 1,67 l kasvipohjaista juomaa kohden = noin 44 annosta à noin 60 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tilberedning 1. Häll den erforderliga mängden kall växtbaserad dryck i en hög behållare. 2. Rör i lämplig mängd dessertpulver. 3. Vispa med en mixer eller blender på hög hastighet i cirka 5 minuter tills moussen når en krämig konsistens. 4. Dela upp i portioner och kyl i minst 4 timmar. Notera: Förberedelsetiden, kylningstiden och konsistensen på moussen kan variera beroende på den växtbaserade drycken. Dosering: 1000 g dessertpulver per 1,67 l växtbaserad dryck = cirka 44 portioner à cirka 60 g. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och mörkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |
Ruokavaliotieto |
Vegan
Vegetarisk |