Dr. Oetker Vegaaninen vaniljamousse 900g (5L)
4006733016741
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Nyhet
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Dr. Oetkers veganska vaniljmoussepulver erbjuder ett utmärkt och lättanvänt alternativ för köksproffs vid tillagning av desserter. Finstämd vaniljsmak, mjukt luftig konsistens – helt utan animaliska ingredienser. Tillagningen är snabb och effektiv: tillsätt bara en växtbaserad dryck, vispa och kyl. Moussen passar perfekt för bufféer, à la carte-rätter och dessertbakning. Produkten är särskilt utvecklad för storkök och professionella kök.
Ingredienser
Socker, glukossirap, palmkärnolja, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel (E 472b, E 472e, E 471), palmolja, förtjockningsmedel (karragenan, taragummi), malen vaniljstäng, morotsaftkoncentrat, arom, salt,kan innehålla spår av: (ÄGG, MJÖLK/LAKTOS, SPANNMÅL SOM INNEHÅLLER GLUTEN, MANDEL, HASSELNÖT, VALNÖT, PISTAGENÖT).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Ranska  |
Näringsinnehåll
Saattaa sisältää allergeenin |
Ägg 
Mjölk  Spannmål som innehåller gluten  Hasselnöt  Mandel  Välnöt  Pistasch  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 2311  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 553  kcal |
Rasvaa | 33  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 27  g |
Hiilihydraattia | 64  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 38  g |
Proteiinia | 0.1  g |
Suolaa | 0.36  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E407 Karrageeni  E417 Tarakumi  |
Brand Name | Dr. Oetker |
Packaging type code | Rasia |
Valmistusohjeet | Valmistus 1. Kaada tarvittava määrä kylmää kasvipohjaista juomaa korkeaan astiaan. 2. Sekoita joukkoon sopiva määrä jälkiruokajauhetta. 3. Vatkaa sähkövatkaimella tai tehosekoittimella korkealla nopeudella noin 5 minuutin ajan, kunnes mousse saavuttaa kermamaisen koostumuksen. 4. Jaa annoksiin ja jäähdytä vähintään 4 tuntia. Huomio: Valmistusaika, jäähdytysaika ja moussen koostumus voivat vaihdella kasvipohjaisen juoman mukaan. Annostelu: 900 g jauhetta 1,88 l kasvipohjaista juomaa kohden = noin 46 annosta à noin 60 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tilberedning 1. Häll den erforderliga mängden kall växtbaserad dryck i en hög behållare. 2. Rör i lämplig mängd dessertpulver. 3. Vispa med en mixer eller blender på hög hastighet i cirka 5 minuter tills moussen når en krämig konsistens. 4. Portionera och kyl i minst 4 timmar. Notera: Förberedelsetiden, kylningstiden och konsistensen på moussen kan variera beroende på den växtbaserade drycken. Dosering: 900 g per 1,88 l växtbaserad dryck = cirka 46 portioner à cirka 60 g. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och mörkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |
Ruokavaliotieto | Vegan |