Europicnic suklaafondantkakku 1,9kg pakaste, 16 palaa
8015589023274
Europicnic Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Vatten, socker, choklad (7,5%) [kakaomassa (47%), socker, kakaosmör, vattenfritt SMÖR, emulgeringsmedel (E322 (SOJA)), naturligt arom], VETEmjöl, solrosolja, alkariserat kakaopulver, vegetabiliska fetter (palm, palmkärna), glukos-fruktossirap, stärkelse, ÄGGpulver, glukossirap, yogurtpulver (MILK), SMÖR, alkohol, MJÖLKprotein, stabiliseringsmedel (E420, E463), emulgeringsmedel (E471, E472e, E322 (SOJA)), aromer, jäsningsmedel (E450, E500), salt, förtjockningsmedel (E440), surhetsreglerande medel (E334, E575), färg (E160a), konserveringsmedel (E202). Kan också innehålla: MANDLAR, HASSEL-, PISTASCH-, VAL-, OCH PEKANNÖTTER.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Italia  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Ägg  Sojabönor  Mjölk  Vete  Laktos  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Nöt 
Mandel  Hasselnöt  Pistasch  Välnöt  Pekannötter  |
Energiasisältö (kJ) | 1205  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 288  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.4  g |
Hiilihydraattia | 33  g |
Proteiinia | 4.2  g |
Suolaa | 0.23  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E420 Sorbitoli y  E463 Hydroksipropyyliselluloosa  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E440 Pectins  E334 L-Viinihappo  E575 Glukonodeltalaktoni  E160a Karotenoidit  E202 Kaliumsorbaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Italia |
Brand Name | Europicnic |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3202327 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata n. 3 tuntia huoneenlämmössä (n. +22°C). Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilyy sulatettuna kylmiössä (+4°C) n. 3 päivää. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp i ca. 3 timmar i rumstemperatur (ca +22°C). Får inte frysas ner igen efter upptining. Upptinad produkt håller i kylskåp (+4°C) ca. 3 dagar. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |