Europicnic Rockslide-browniekakku 1458g pakaste
8715196556126
Europicnic Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Rockslide-browniekakku on huikean herkullinen valinta jälkiruoaksi tai kahvin kanssa herkutteluun. Mehevän browniepohjan päällä on silkkistä kinuskikastiketta, näyttäviä browniekuutioita, rapeaa pekaanipähkinää ja rouhittua suklaata. Pyöreä Rockslide-browniekakku hurmaa vitriinissä niin kokonaisena kuin yksittäisinä paloina. Kakku on leikattu 14 palaan. Yhden palan paino on noin 105 g.
Ainesosat
Socker, frigående höns ÄGG, SMÖR (MJÖLK), kakaomassa, VETEMJÖL, PEKANNÖT 3,8 %, glukossirap, vatten, kondenserad MJÖLK, kakaosmör, kakaopulver, sockersirap, palmfett, jodiserat salt, emulgeringsmedel (SOJALECITIN, E491), naturlig arom, salt, kakaopulver med låg fetthalt.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Alankomaat  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Kakaosmör |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Norsunluurannikko  Viljelypaikka : Kamerun  Viljelypaikka : Dominikaaninen tasavalta  Viljelypaikka : Ecuador  Viljelypaikka : Ghana  Viljelypaikka : Madagaskar  Viljelypaikka : Nigeria  Viljelypaikka : Ruanda  |
Kakao pulver |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Norsunluurannikko  Viljelypaikka : Ghana  Viljelypaikka : Ruanda  Viljelypaikka : Sierra Leone  Viljelypaikka : Togo  Viljelypaikka : Brasilia  Viljelypaikka : Kamerun  Viljelypaikka : Ghana  Viljelypaikka : Papua-Uusi-Guinea  |
Palmolja |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Indonesia  Viljelypaikka : Malesia  Viljelypaikka : Papua-Uusi-Guinea  |
SOJALECITIN |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Alankomaat  Viljelypaikka : Argentiina  Viljelypaikka : Brasilia  |
Frigående höns ÄGG |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Belgia  Kasvatuspaikka : Alankomaat  |
SMÖR |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Senaste bearbetning : Belgia  Senaste bearbetning : Saksa  Senaste bearbetning : Iso-Britannia  Senaste bearbetning : Alankomaat  Senaste bearbetning : Irlanti  |
Kakaomassa |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Brasilia  Viljelypaikka : Kongon demokraattinen tasavalta  Viljelypaikka : Kamerun  Viljelypaikka : Ranska  Viljelypaikka : Iso-Britannia  Viljelypaikka : Ghana  Viljelypaikka : Haiti  Viljelypaikka : Nigeria  Viljelypaikka : Ruanda  Viljelypaikka : Yhdysvallat  |
VETEMJÖL |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Saksa  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Mjölk  Spannmål som innehåller gluten  Vete  Sojabönor  Nöt  Pekannötter  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mandel 
Hasselnöt  Cashew  Pistasch  Välnöt  |
Energiasisältö (kJ) | 436  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 1817  kcal |
Rasvaa | 26.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 15.7  g |
Hiilihydraattia | 42.4  g |
Ravintokuitua | 2.3  g |
Proteiinia | 5.1  g |
Suolaa | 0.42  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E491 Sorbitaanimonostearaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Alankomaat |
Brand Name | Europicnic |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 14 |
Valmistusohjeet | Sulata kokonaista kakkua 6 tuntia tai yhtä palaa 3 tuntia jääkaapissa (4 °C). Sulatusohje on suuntaa antava. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp en hel kaka i 6 timmar eller en bit i 3 timmar i kylen (4 °C). Avfrostningsinstruktionerna är vägledande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Valmistuspäivämäärästä pakasteessa (-18 °C) 15 kk. Säilyy jääkaapissa (4 °C) hyvin suojattuna 8 vrk sulatuksesta. Säilyy huoneenlämmössä (20 °C) hyvin suojattuna 4 vrk sulatuksesta. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | 15 månader från tillverkningsdatum i frysen (-18 °C). Förvaras i kylskåp (4 °C) väl skyddat från upptining i 8 dagar. Förvaras i rumstemperatur (20 °C) väl skyddat i 4 dagar efter upptining. Frys inte in igen efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |
Avainsanat (suomi) |
brownie
kakku browniekakku suklaakakku pähkinäkakku |