Frödinge kinuskikakku 565g
7310890602585
Orkla Suomi Finland Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
GRÄDDE, kinuskisås 19 % (vatten, socker, glukossirap, kondenserad MJÖLK, SMÖR, tapiokastärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), förtjockingsmedel (pektin)), vatten, ÄGG, socker, VETEMJÖL, potatisstärkelse, bakpulver (dinatirumdifosfat, natriumkarbonat), glukossirap, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), stabiliseringsmedel (alginsyra, fruktkärnmjöl), MJÖLKPROTEIN. Kan innehålla spår av NÖTTER och MANDEL.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ruotsi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Muna  Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Mantelit  |
Energiasisältö (kJ) | 1100  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 260  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.5  g |
Hiilihydraattia | 32  g |
Proteiinia | 3.5  g |
Suolaa | 0.4  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E400 Algiinihappo 
E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E440 Pectins  E450 Dinatriumdifosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E500 Natriumkarbonaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Ruotsi |
Brand Name | Frödinge |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 475602580 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pinottava |
Annosten määrä pakkauksessa | 8 |
Valmistusohjeet | Poista kakku kartonkipakkauksesta. Sulata kakku muovikupu päällä huoneenlämmössä noin 3 h tai jääkaapissa noin 5 h. Tarjoa kahvin kanssa tai jälkiruoaksi. 6-8 annosta. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining: Tag kakan ur emballaget. Tina upp kakan med plastkupolen på ca. 3 h i rumstemperatur eller ca. 5 h i kylskåp. Servera med kaffe eller som dessert. 6-8 portioner. Bör ej återfrysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras i -18°C eller kallare. Bör inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep frozen, -18°C or colder. Do not freeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |