IsoMitta suklaamousse-ainekset 2x950g laktoositon
7322551070879
GB Foods Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Tips: Häll moussen i ring form, frys och bjud som parfait. Mer recept och tips www.isomitta.fi Volymen kan variera beroende på vilken visputrustning som används.
Ingredienser
Socker, fettruducerat kakaopulver (18 %), mörk choklad (14 %) (socker, kakaomassa, kakaosmör, dextros, emulgerinsmedel (solroslecitin)), glukossirap, palmkärnfett (fullhärdat), emulgeringsmedel (E 471, E 472a), gelatin, modifierad majsstärkelse, MJÖLKPROTEIN, stabiliseringsmedel (E 340, E 466).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Kakaohalt | Ainesosan määrä prosenteissa : 18  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Kakao 
Majs  Mjölk  |
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Sisältää | Liivatetta, siasta  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1950  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 460  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 16  g |
Hiilihydraattia | 58  g |
Ravintokuitua | 6  g |
Proteiinia | 9  g |
Suolaa | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  E322 Lesitiinit  E340 Kaliumfosfaatti  E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  |
Brand Name | IsoMitta |
Packaging type code | Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 531861 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään (alle +6 °C) laktoosittomaan maitoon ja vaahdota, kunnes seos on ilmavaa. Kaada mousse tarjoilukulhoon tai pursota jälkiruokamaljoihin. Anna olla kylmässä n. 30 min. – vuorokausi, jotta liivate ehtii hyytyä ja maku tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6 °C) laktosfri mjölk och vispa kraftigt ca 10 min. tills blandningen blir luftig. Häll moussen i serveringsskål eller spritsa den i efterrättsskålar. Låt stå kallt ca 30 min. – 1 dygn, så att gelatinet hinner stelna och smaken utjämnas. |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |