IsoMitta sitruunamousse-ainekset 2x500g
7322551070121
GB Foods Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Tips: Häll moussen i ring form, frys och bjud som parfait. Mer recept och tips www.isomitta.fi Volymen kan variera beroende på vilken visputrustning som används.
Ingredienser
Socker, glukossirap, palmkärnfett, (fullhärdat), gelatin, emulgeringsmedel (E471, E472a), MJÖLKPROTEIN, appelsinpulver, syra (citronsyra), citronjuicepulver (1,4%), stabiliseringsmedel (E340), arom, färgämne (riboflavin).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Belgia  |
Ingrediensernas ursprung
Citronjuicepulver | Ainesosan määrä prosenteissa : 1.4  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Mjölk 
Gelatin  Apelsin  |
Energiasisältö (kJ) | 2000  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 476  kcal |
Rasvaa | 19  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 19  g |
Hiilihydraattia | 69  g |
Ravintokuitua | 0.1  g |
Proteiinia | 7.2  g |
Suolaa | 0.08  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  E340 Kaliumfosfaatti  |
Brand Name | IsoMitta |
Packaging type code | Bag in Box (BIB) |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 538739 |
Valmistustapa | Sekoittaminen |
Handling Instructions Code Reference |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään (alle +6 °C) laktoosittomaan maitojuomaan ja vaahdota voimakkaasti noin 10 min. kunnes seos on ilmavaa. Kaada mousse tarjoilukulhoon tai pursota jälkiruokamaljoihin. Anna moussen seistä kylmässä n. 20 min, jotta mousse ehtii jäähtyä ja maku ehtii tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6 °C) laktosfri mjölk och vispa kraftigt ca 10 min tills blandningen blir luftig. Häll moussen i en serveringsskål eller spritsa den i efterrättsskålar. Låt moussen stå kallt ca 20 min så att moussen kyls ner och smaken hinner utjämnas. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa, huoneen lämppöisessä lämpötilassa |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | I torrt, rumstemperatur |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In dry, room temperature |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |