IsoMitta kuningatarvaahto 2x500g laktoositon
7322551070299
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Socker, glukossirap, palmkärnfett (fullhärdat), bär (7,2 %) (hallon, blåbär), gelatin, emulgeringsmedel (E 471, E 472a), MJÖLKPROTEIN, syra (citronsyra), stabiliseringsmedel (E 340), arom, salt.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Bär- eller frukthalt | Ainesosan määrä prosenteissa : 7.2  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Mjölk  |
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Sisältää |
Liivatetta, siasta 
Keinotekoisia aromeita  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1900  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 460  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 15  g |
Hiilihydraattia | 70  g |
Ravintokuitua | 2  g |
Proteiinia | 7  g |
Suolaa | 0.2  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E340 Kaliumfosfaatti 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E330 Sitruunahappo  |
Brand Name | IsoMitta |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7029 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Handling Instructions Code Reference |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään laktoosittomaan maitoon (alle +6°C) ja vaahdota voimakkaasti n. 10 min, kunnes vaahto on sopivan kuohkeaa. Kaada vaahto kulhoon ja anna olla kylmässä n. 30 min - vuorokausi, jotta vaahto ehtii hyytyä ja maku tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6°C) laktosfri mjölk och vispa kraftigt ca 10 min tills blandningen blir luftig. Häll fromagen i serveringsskål och låt stå kallt ca 30 min - 1 dygn så att fromagen hinner stelna och smaken utjämnas. |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |