IsoMitta moccamousse ingredients 2x500g
7322551070206
GB Foods Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Tips: Häll moussen i ring form, frys och bjud som parfait. Mer recept och tips www.isomitta.fi Volymen kan variera beroende på vilken visputrustning som används.
Ingredienser
Socker, glukossirap, palmkärnfett (fullhärdat), emulgeringsmedel (E471, E472a), gelatin, MJÖLKPROTEIN, fettreducerat kakao, frystorkat kaffe [2,1%], stabiliseringsmedel (E340), färgämne (betakaroten), maltodextrin, modifierat majsstärkelse, salt.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Frystorkat kaffe | Ainesosan määrä prosenteissa : 2.1  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Mjölk  |
Ei sisällä allergeenia |
Vete 
Spannmål som innehåller gluten  Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Energiasisältö (kJ) | 1947  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 463  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 15  g |
Hiilihydraattia | 73  g |
Ravintokuitua | 0.7  g |
Proteiinia | 6.4  g |
Suolaa | 0.15  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E340 Kaliumfosfaatti 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  |
Brand Name | IsoMitta |
Packaging type code | Bag in Box (BIB) |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 538744 |
Valmistustapa | Sekoittaminen |
Handling Instructions Code Reference |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään (alle +6 °C) laktoosittomaan maitojuomaan ja vaahdota voimakkaasti noin 10 min. kunnes seos on ilmavaa. Kaada mousse tarjoilukulhoon tai pursota jälkiruokamaljoihin. Anna moussen seistä kylmässä n. 20 min, jotta mousse ehtii jäähtyä ja maku ehtii tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6 °C) laktosfri mjölk och vispa kraftigt ca 10 min tills blandningen blir luftig. Häll moussen i en serveringsskål eller spritsa den i efterrättsskålar. Låt moussen stå kallt ca 20 min så att moussen kyls ner och smaken hinner utjämnas. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa, huoneenlämmössä |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | I torrt, rumstemperatur |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In dry, room temperature |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |