IsoMitta valkosuklaamousse-ainekset 2x1kg vähälaktoosinen
7322551070893
GB Foods Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Hyllprodukt
Ingredienser
Socker, vit choklad (17 %) (socker, MJÖLKPULVER, kakaosmör, emulgerinsmedel (SOJALECITIN), vaniljarom), SMÖRKROKANT (socker, invertsockersirap, SMÖR, glukossirap, salt, SKUMMJÖLKSPULVER, surhetsreglerande medel (E 500), emulgerinsemdel (solroslecitin)), glukossirap, palmkärnfett (fullhärdat), emulgerinsmedel (E 471, E 472a), gelatin, MJÖLKPROTEIN, modifierad majsstärkelse, stabiliseringsmedel (E 340, E 466), LAKTOS, arom (innehåller MJÖLK), SKUMMJÖLKSPULVER, vasslepulver (från MJÖLK), färgämne (E 101).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Chokladhalt | 826_ingredientContentPercentage : 17  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Kakao 
Majs  Mjölk  Sojabönor  |
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Sisältää | Keinotekoisia aromeita  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 2150  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 510  kcal |
Rasvaa | 23  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 18  g |
Hiilihydraattia | 69  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 6  g |
Suolaa | 0.5  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  E101 Riboflaviini  E322 Lesitiinit  E500 Natriumkarbonaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E340 Kaliumfosfaatti  |
Brand Name | IsoMitta |
Packaging type code | Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 531863 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään laktoosittomaan maitoon (alle +6° C) ja vaahdota voimakkaasti n. 10 min. kunnes seos on ilmavaa. Kaada mousse tarjoilukulhoon tai pursota jälkiruokamaljoihin. Anna olla kylmässä n. 30 min. – vuorokausi, jotta liivate ehtii hyytyä ja maku tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6° C) laktosfri mjölk och vispa kraftigt ca. 10 min. tills blandningen blir luftig. Häll moussen i en serveringsskål eller spritsa den i efterrättskålar. Låt stå kallt ca 30 – 1 dygn, så att gelatinet hinner stelna och smaken utjämnas. |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |
Bli inspirerad
Product concept renewal
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Read more
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Read more
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Read more
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Read more