Mondo Fresco suklaamousse 2x1kg vegaaninen, pursotettava, pakaste
5411580509237
Mondo Fresco Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Monikäyttöisestä vegaanisesta suklaamoussesta pursotat helposti suklaisia jälkiruoka-annoksia tai viimeistelet kätevästi vaikkapa leivoksia tai kakkuja.
Ingredienser
Ingredienser: vatten, mörkt choklad 27 % (kakaomassa, socker, kakaosmör, lätt kakaopulver, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturligt vanilj arom), palmolja, palmkärnolja, socker, helt hydrogenerad kokosfett, glukossirap, modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (natriumfosfat, gellangummi), emulgeringsmedel (SOJAlecitin, E435, E472b), salt, naturliga aromer, livsmedelfärger (karotener), hydrolyserat ärtprotein och/eller risprotein, förtjockiningsmedel (xantangummi).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Belgia  |
Ingrediensernas ursprung
Choklad | Ainesosan määrä prosenteissa : 27  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Sojabönor  |
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Energiasisältö (kJ) | 1343  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 323  kcal |
Rasvaa | 22.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 14.7  g |
Hiilihydraattia | 26.6  g |
Ravintokuitua | 2.8  g |
Proteiinia | 1.9  g |
Suolaa | 0.10  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E418 Gellaanikumi 
E322 Lesitiinit  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E160a Karotenoidit  E339 Mononatriumfosfaatti  E435 Polyoksietyleenisorbitaanimonostearaatti (polysorbaatti 60)  E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E415 Ksantaanikumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Belgia |
Brand Name | Mondo Fresco |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9237 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Handling Instructions Code Reference |
Käsiteltävä varoen
Pakaste Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus: Sulatus jääkaapissa max +7 °C, sulata moussea vähintään 24 tuntia. Sulatuksen ja pussin avaamisen jälkeen mousse tulisi säilyttää jääkaapissa (max +4 °C). Säilyy max 5 vrk +4°C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Upptining i kylskåp max +7 °C. Låt moussen tina minst 24 timmar. En upptinad och öppnad moussepåse ska förvaras i kylskåp (max +4 °C). Håller sig vid +4 °C i max 5 dagar. Tinad produkt får ej frysas om! |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18 °C, Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18°C, Tinad produkt får ej frysas om. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegan |