Mondo Fresco sitruuna macarons 72x12g pakaste
5407005643617
Mondo Fresco Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Härligt citron macarons-bakelse passar bra för en liten söt erbjudande för olika situationer.
Ingredienser
Socker, ÄGGvita, MANDEL 18%, vit choklad (kakaosmör, socker, helmjölkspulver, inulin, emulgeringsmedel [SOJAlecitin], naturlig vaniljarom), smör (MJÖLK), citronpuré 4,3%, glukossirap, ÄGGula, majsstärkelse, emulgeringsmedel [glycerol: E422, mono- och diglycerider av fettsyror: E471, SOJAlecitin: E322], kakaosmör, ÄGGvittpulver, förtjockningsmedel [acetylerad distärkelseadipat: E1422, xantangummi: E415, guarkärnmjöl: E412], syra [citronsyra: E330], söt citronextrakt 0,05%, färgämne [kurkumin: E100]. Kan innehålla spår av andra nötter.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Belgia  |
Ingrediensernas ursprung
Mandel | Ainesosan määrä prosenteissa : 18  |
Citronpuré | Ainesosan määrä prosenteissa : 4.3  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Mjölk  Sojabönor  Mandel  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Hasselnöt 
Nöt  Pistasch  Pekannötter  |
Ei sisällä | Gluteeni  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1873  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 448  kcal |
Rasvaa | 21  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.9  g |
Hiilihydraattia | 55  g |
Ravintokuitua | 2.8  g |
Proteiinia | 8.2  g |
Suolaa | 0.14  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.11  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E422 Glyseroli  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E415 Ksantaanikumi  E412 Guarkumi  E330 Sitruunahappo  E100 Kurkumiini  E1422 Asetyloitu ditärkkelysadipaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Belgia |
Brand Name | Mondo Fresco |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3217 |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulatus huoneen lämmössä (+/- 20°C) noin tunti tai jääkaappi lämpötilassa n 2h suljetussa pakkauksessa . Sulatuksen jälkeen valmis käytettäväksi. Sulatuksen jälkeen ei saa uudelleen jäädyttää. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining i rumstemperatur (+/- 20°C) i cirka en timme eller i kylskåpstemperatur i cirka 2 timmar i försluten förpackning . Efter upptining klar att användas. Icke frysas om. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18 °C:ssa tai kylmempi. Sulatuksen jälkeen tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Säilyy sulatuksen jälkeen jääkaapissa max 10 vrk (+ 2-7 °C:ssa.) |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18 °C eller kallare. Tinad produkt får ej frysas om. Håller sig efter upptining max i 10 dygn i kylskåpet (+ 2-7 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store - 18 °C or colder. Never refreeze a thawed product. Store maximum 10 days in the fridge (between 2 and 7°C) after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -22 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |