Mondo Fresco mango-passionmousse 2x1kg vegan, pastry bag, frozen
5411580509268
Mondo Fresco Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Ingredienser: vatten, helt hydrogenerad kokosfett, mangopuré 15 %, passionsfruktpuré 13 %, socker, palmolja, palmkärnolja, glukossirap, modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (natriumfosfat, gellangummi), emulgeringsmedel (SOJAlecitin, E435, E472b, E471), salt, naturliga aromer, livsmedelsfärger (karotener), hydrolyserat ärtprotein och/eller risprotein , förtjockningsmedel (xantangummi).
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Belgia  |
Ingrediensernas ursprung
| Mangopure | Ainesosan määrä prosenteissa : 15  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin | Sojabönor  |
| Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
| Energiasisältö (kJ) | 1296  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 313  kcal |
| Rasvaa | 26.6  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8  g |
| Hiilihydraattia | 17.7  g |
| Ravintokuitua | 0.5  g |
| Proteiinia | 0.55  g |
| Suolaa | 0.11  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E339 Mononatriumfosfaatti  E418 Gellaanikumi  E435 Polyoksietyleenisorbitaanimonostearaatti (polysorbaatti 60)  E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E160a Karotenoidit  E415 Ksantaanikumi  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Belgia |
| Brand Name | Mondo Fresco |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 9268 |
| Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
| Handling Instructions Code Reference |
Käsiteltävä varoen
Pakaste Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Valmistus: Sulatus jääkaapissa max +7 °C, sulata moussea vähintään. 24 tuntia. Sulatuksen ja pussin avaamisen jälkeen mousse tulisi säilyttää jääkaapissa (max +4 °C). Säilyy 5 vrk +4°C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Upptining i kylskåp max +7 °C. Låt moussen tina i minst 24 timmar. En upptinad och öppnad moussepåse ska förvaras i kylskåp (max +4 °C). Håller sig vid +4 °C i 5 dagar. Tinad produkt får ej frysas om! |
| Ruokavaliotieto | Vegan |





