Mondo Fresco salted caramel macarons 70x20g baked, frozen
5407005642931
Mondo Fresco Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Härligt saltad karamell macarons-bakelse passar bra för en liten söt erbjudande för olika situationer.
Ainesosat
Socker, MANDEL 16,5%, GRÄDDE, saltad karamellSMÖR 13,7% (socker, SMÖR, glukossirap, havssalt), ÄGGVITA, vit choklad (kakaosmör, socker, HELMJÖLKspulver, inulin, emulgeringsmedel [SOJAlecitin], naturlig vaniljarom), vegetabiliska oljor (kokosolja, solrosolja), kakaosmör, ÄGGVITApulver, stärkelse, emulgeringsmedel [mono- och diglycerider av fettsyror], förtjockningsmedel [karragenan, xantangummi, guarkärnmjöl], färgämnen [curcumin, rödbetsjuicekonsentrat], surhetsreglerande medel [citronsyra, askorbinsyra]. Kan innehålla spår av andra nötter.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Belgia  |
Ingrediensernas ursprung
Mandel | Ainesosan määrä prosenteissa : 16.5  |
Saltad karamell smör | Ainesosan määrä prosenteissa : 13.7  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Mjölk  Sojabönor  Mandel  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Hasselnöt 
Nöt  Pistasch  Pekannötter  |
Ei sisällä | Gluteeni  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1934  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 463  kcal |
Rasvaa | 25  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.5  g |
Hiilihydraattia | 53  g |
Ravintokuitua | 3.2  g |
Proteiinia | 7  g |
Suolaa | 0.41  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E407 Karrageeni  E415 Ksantaanikumi  E412 Guarkumi  E330 Sitruunahappo  E100 Kurkumiini  E162 Punajuuriväri, betalaiini, betaniini  E300 Askorbiinihappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Belgia |
Brand Name | Mondo Fresco |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1066 |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulatus huoneen lämmössä (+/- 20°C) noin tunti suljetussa pakkauksessa. Sulatuksen jälkeen valmis käytettäväksi. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining i rumstemperatur (+/- 20°C) en timme. Efter upptining färdig att äta. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18 °C:ssa tai kylmempi. Sulatuksen jälkeen tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Säilyy sulatuksen jälkeen jääkaapissa max 10 vrk (+ 2-7 °C:ssa.) |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18 °C eller kallare. Tinad produkt får ej frysas om. Håller sig efter upptining max i 10 dygn i kylskåpet (+ 2-7 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store - 18 °C or colder. Never refreeze a thawed product. Store maximum 10 days in the fridge (between 2 and 7°C) after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -22 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |