Mondo Fresco mustaherukkamousse 2x1kg vegaaninen, pursotettava, pakaste
5411580509251
Mondo Fresco Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Monikäyttöisestä vegaanisesta moussesta pursotat helposti herkullisia jälkiruoka-annoksia tai viimeistelet kätevästi vaikkapa leivoksia tai kakkuja.
Ingredients
Ingredienser: svartvinbärspure 32%, vatten, helt hydrogenerad kokosfett, socker, palmolja, palmkärnolja, glukossirap, modifierad stärkelse, stabiliserinsmedel (natriumfosfat, gellangummi), emulgeringsmel (SOJAlecitin, E435, E472b, E471), salt, naturliga aromer, livsmedelsfärger (karotener), hydrolyserat ärtpotein och/eller risprotein, förtjockiningsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (kaliumsorbat).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Nutritional properties
Contains allergen(s) | Soybeans and its derivatives  |
Free from allergen(s) |
Cereals containing gluten and its derivatives 
Crustaceans and their derivatives  Eggs and their derivatives in the product  Fish and their derivatives in the product,  Peanuts and its derivatives  Milk and its derivatives  Tree nuts and its derivatives  Celery or its derivatives  Mustard or its derivatives  Sesame seeds or its derivatives  Sulfur Dioxide and Sulfits  Lupine and their derivatives in the product,  Molluscs and its derivatives  |
Energy content (kJ) | 1221  kJ |
Energy content (kcal) | 295  kcal |
fat, total | 24.7  g |
fatty acids, total saturated | 7.4  g |
Carbohydrates | 16.4  g |
fibre | 2.2  g |
Protein | 0.6  g |
Salt | 0.11  g |
Additive Name |
E322 Lecithins 
E471 Mono- and diglycerides of fatty acids  E202 Potassium sorbate  E339 Sodium Phosphates  E418 Gellan gum  E435 Polyoxyethylene sorbitan monostearate (polysorbate 60)  E472b Lactic acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids  E160a Carotenes  E415 Xanthan gum  |
Last processing | Belgium |
Brändinimi | Mondo Fresco |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9251 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Käsiteltävä varoen
Pakaste Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus: Sulatus jääkaapissa max +7 °C, sulata moussea vähintään 24 tuntia. Sulatuksen ja pussin avaamisen jälkeen mousse tulisi säilyttää jääkaapissa (max +4 °C). Säilyy 7 vrk +4°C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Upptining i kylskåp max +7 °C. Låt moussen tina i minst 24 timmar. En upptinad och öppnad moussepåse ska förvaras i kylskåp (max +4 °C). Håller sig vid +4 °C i 7 dagar. Tinad produkt får ej frysas om! |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18 °C, Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18°C, Tinad produkt får ej frysas om. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |