RF suklaaleivos 1,3kg 12kpl gluteeniton Laktoositon
4004311187463
Rollfoods Oy Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
4
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Glutenfri och laktosfri chokladkaka. Mellan de glutenfria mörka tårtbottenlagren ligger en läcker laktosfri chokladmousse, 56% mousse i kakan totalt. Lätt vågig chokladmousse på toppen. Bakplåten är förskuren i 12 x 108 g.
Ingredienser
Vispad laktosfri GRÄDDE 42 % (grädde, laktas), socker, ÄGG, vatten, rapsolja, majsstärkelse, fettreducerad kakao 4 %, rismjöl, dextros, gelatin (från nötdjur), bakpulver (jäsningsmedel E450, E500, E341), modifierad majsstärkelse, emulgeringsmedel (E471), salt, arom. Kan innehålla spår av nötter, jordnötter eller soja.
Produktens ursprung
Tillverkningsland |
Saksa 
Saksa  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Ägg  Mjölk  Mjölk  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Sojabönor 
Sojabönor  Jordnötter  Jordnötter  Nöt  Nöt  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1351  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 325  kcal |
Rasvaa | 23.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 10  g |
Hiilihydraattia | 24.5  g |
Ravintokuitua | 1.6  g |
Proteiinia |
3.7 
g 3.7  g |
Suolaa |
0.475 
g 0.475  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia |
0 
g 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E341 Kalsiumfosfaatti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E500 Natriumkarbonaatti  |
Brand Name | RF |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code |
Rasia
Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
8108746
8108746 |
Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 12 |
Valmistusohjeet | Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 20h, yksittäiset leivokset n. 4 h.Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin. Säilyvyys sulatusvuorokausi + 2 vrk. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina i kylskåp, hela kakan ca 20 timmar, individuella bakverk ca 4 timmar. Kom ihåg att täcka kakorna och stäng det öppna förpackningen försiktigt för att undvika kontakt med gluteninnehållande produkter / ytor. |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 2 pv |
Ruokavaliotieto | Dietisk |