RF raparperi-mansikkakakkupala 20x120g/2,4kg pakaste
4004311406649
Rollfoods Oy Ab
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
3
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Raparperi-mansikka-kakkupalassa on maukkaan pohjan päällä runsaasti ihanaa mansikkaa ja raikasta raparperia, näiden päällä reilusti herkullista voilla leivottua taikinamurua. Leivoslevy on paloiteltu 20 x 120 g annospaloihin ( 5,6 x 9,5 cm).
Ingredienser
VETEMJÖL, socker, rabarber (14%), jordgubbar (14%), rapsolja, ÄGG, SMÖR(4 %), palmfett, VETESTÄRKELSE, bakpulver (jäsningsmedel E450, E500), SKUMMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse, söt VASSLEPULVER, invertsockersirap, salt, stabiliseringsmedel (E440), dextros, naturlig arom, färgande livsmedel (morotkoncentrat, pumpakoncentrat, saflorextrakt), surhetsreglerande medel(E300). Kan innehålla spår av NÖTTER, JORDNÖTTER och SOJA.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Saksa  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  Mjölk  Ägg  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Nöt 
Jordnötter  Sojabönor  |
Energiasisältö (kJ) | 1362  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 325  kcal |
Rasvaa | 16.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.4  g |
Hiilihydraattia | 39.7  g |
Ravintokuitua | 1.7  g |
Proteiinia | 3.9  g |
Suolaa | 0.45  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E500 Natriumkarbonaatti  E440 Pectins  E300 Askorbiinihappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Saksa |
Brand Name | RF |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Tarjotin |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8110664 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 20 |
Valmistusohjeet | Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 10 tuntia, yhtä palaa noin 5 tuntia. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21-22°C) noin 7 tuntia, yhtä palaa noin 2 tuntia.Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptiningsrekommendation: Ta bort den frysta produkten från förpackningen. Tina upp hela produkten i kylskåp (6-7°C) i cirka 10 timmar, en bit i circa 5 timmar. Tina upp hela produkten i rumstemperatur (21-22°C) i cirka 7 timmar, en bit i circa 2 timmar. Förvaring: Upptinad kaka förvaras i kylskåp (6-7°C) och måste förtäras inom 48 timmar. |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegetarisk |