Valsoia la Crema hasselpähkinälevite 400g
8006040257321
Ecolink Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
12
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Socker, vegetabilisk olja och fett (kakaosmör och solrosolja), HASSELNÖTTER (14%), fettfattig kakao (11%), SOJABÖNFIBRER (3%), emulgeringsmedel: solros lecitin, kryddor. Kan innehålla spår av MJÖLKprotein, LAKTOS, JORDNÖT och andra NÖTTER.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Italia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Hasselnöt 
Sojabönor  |
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mjölk 
Nöt  Laktos  Jordnötter  |
Energiasisältö (kJ) | 2148  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 514  kcal |
Rasvaa | 28  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.8  g |
Hiilihydraattia | 57  g |
Ravintokuitua | 6.8  g |
Proteiinia | 5.2  g |
Suolaa | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E322 Lesitiinit  |
Brand Name | Valsoia |
Packaging type code | Purkki |
Handling Instructions Code Reference |
Särkyvä
Elintarvike |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 22 °C |
Bli inspirerad
Product concept renewal
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Read more
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Read more
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Read more
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Read more