Atria lihapyörykkä 2,5kg/20g gluteeniton pakaste
6407800012877
Atria Suomi Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
2
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Atrias glutenfria köttbullar är gjorda på finländskt kyckling- och nötkött. Servera köttbullarna på traditionellt vis med exempelvis potatismos eller kokt potatis och sallad. De glutenfria köttbullarna finns tillgängliga i förpackningsstorlek 2,5 kg.
Ingredients
Kött 57 % (kyckling, nöt), vatten, SOJAPROTEIN, kryddor (lök, svartpeppar, libsticka, kryddpeppar, paprika), rypsolja, ärtfiber, potatismjöl, joderat salt, farinsocker, karamelliserad socker. Kyckling- och nötkötts ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Kycklingkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 34 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Nötkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 23 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Sojabönor  |
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Skaldjur  |
Sisältää | Sokereita  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 712  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 170  kcal |
Rasvaa | 9.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.4  g |
Hiilihydraattia | 5.3  g |
Ravintokuitua | 3.5  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 0.98  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä |
Goods from Finland Blue Swan
Finnish Heart Symbol |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5485 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Laita lihapullat 1/1 -65 GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +140 °C, kosteus 60 % sisälämpöön +75 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg köttbullarna GN-kantin i stål 1/1 -65. Hetta upp med kombinationsfunktionen i kombinationsugn +140 °C, fuktighet 60 %, innertemperatur +75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |