Feelia burgundinpata 3kg
6430031895735
Feelia Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
4
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Färdig burgundisk köttgryta, vakuumförpackad. Mjölkfri, glutenfri.
Ingredienser
Finsk nötkött 40 %, morot, lök, bacon [finska svinkött, vatten, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), dextros, antioxidationsmedel (E316), konserveringsmedel (E250)], såsbasen [köttbuljong (vatten, köttben, libbsticka, lagerblad), lök, morot, tomatpure, palsternacka, karamelliserat socker, dragon, timjan, libbsticka, basilika, svartpeppar, vitpeppar, salt, modifierad stärkelse (majs)], vatten, rödvinättika [(rödvinättika, spritättika (innehåller SULFITER)], modifierad potatisstärkelse, vitlök, joderat salt, krossade tomater, tomatpuré, socker, sockerkulör, svartpeppar, timjan, rosmarin.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Nötkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 40 
Teurastuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Griskött |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Teurastuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Dioxid och sulfiter  |
Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 492  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 118  kcal |
Rasvaa | 6.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.9  g |
Hiilihydraattia | 3.7  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 11.2  g |
Suolaa | 1.09  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E316 Natriumerytorbaatti  E250 Natriumnitriitti  |
Brand Name | Feelia |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8230 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Valmistus yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN 1/1 65 mm uunivuokaan ja kuumenna 30‒50 % höyrypaistolla +150 °C noin 15 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillredning i kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och värm upp medan du tidvis rör om ända från bottnen. Tillredning i kombiugn: Töm påsens innehåll i en GN 1/1 65 mm ugnsform och värm med 30‒50 procent av värmen från ångkokningsfunktionen i +150 °C i ungefär 15 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |