Feelia Burgundinpata 3kg
6438516019638
Feelia Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Färdig burgundisk köttgryta, vakuumförpackad. Mjölkfri, glutenfri.
Ainesosat
Nötkött 40 % (EU), morot, lök, bacon 7 % [finska svinkött, vatten, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), dextros, antioxidationsmedel (E316), konserveringsmedel (E250)], såsbasen [köttbuljong (vatten, köttben, libbsticka, lagerblad), lök, morot, tomatpure, palsternacka, karamelliserat socker, dragon, timjan, libbsticka, basilika, svartpeppar, vitpeppar, salt, modifierad stärkelse (majs)], vatten, rödvinättika [(rödvinättika, spritättika (innehåller SULFITER)], modifierad potatisstärkelse, vitlök, joderat salt, krossade tomater, tomatpuré, socker, sockerkulör, svartpeppar, timjan, rosmarin.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Nötkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 40 
Teurastuspaikka : Europeiska Unionen  Kasvatuspaikka : Europeiska Unionen  |
Griskött |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Teurastuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Dioxid och sulfiter  |
Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 454  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 108  kcal |
Rasvaa | 5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.9  g |
Hiilihydraattia | 3.9  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 2.6  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 1.04  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E316 Natriumerytorbaatti  E250 Natriumnitriitti  |
Brand Name | Feelia |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B80088 |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Liedellä: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän/reikävuoan päälle yhdistelmäuuniin tai tyhjennä pussi uunivuokaan ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 30-40 minuuttia välillä sekoittaen. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | På spisen: Töm påsens innehåll i kastrullen och hetta upp på mild temperatur ungefär 15 minuter, rör om ibland. I kombiugn: sätt påsen på halster/hålform eller töm påsen i en ugnsform och hetta upp med ångkokningsfunktion i +100 °C ungefär 30-40 minuter, rör om ibland. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep dry and cold place +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |