Feelia salmon soup concentrate 3kg
6430031895056
Feelia Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
4
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Gräddad ingrediensblandningen till framställning av välsmakande laxsoppa. Vakuumförpackad. Mjölkfri, glutenfri. Soppa innehåller inte spad. När tillagning soppa, tillsätta 2 l vätska (till exempel 1,5 l vatten och 0,5 l grädde) varvid mängden av den färdiga soppan är 5 l.
Ingredienser
Potatis, LAX eller REGNBÅGSLAX 23 % (Norge, Sverige eller Finland), lök, purjolök, joderat salt, kryddpeppar. Laxhalt till färdig soppa 14 %. Det kan finnas fiskben kvar
Produktens ursprung
Tillverkningsland |
Suomi 
Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Lax eller regnbågslax |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Lax eller regnbågslax |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Fisk  |
Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 379  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 91  kcal |
Rasvaa | 5.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.3  g |
Hiilihydraattia | 6.1  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 3.6  g |
Suolaa | 0.7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Feelia |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8013 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Liedellä: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja lisää 2 litraa nestettä (esimerkiksi 1,5 l vettä ja 0,5 l kermaa). Kuumenna noin 20 minuuttia kiehuvaksi välillä sekoittaen. Yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN ½ 150 mm uunivuokaan ja lisää 2 l nestettä (esimerkiksi 1,5 l vettä ja 0,5 l kermaa). Kuumenna uunin höyrytoiminnolla +100 °C noin 30-40 min välillä sekoittaen. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | På spisen: Töm påsens innehåll i kastrullen och tillsätt 2 liter vätska (t.ex. 1,5 l vatten och 0,5 l grädde). Hetta upp på mild temperatur ungefär 20 minuter, rör om ibland. I kombiugn: Töm påsen i en ugnsform och tillsätt 2 liter vätska (t.ex. 1,5 l vatten och 0,5 l grädde). Hetta upp med ångkokningsfunktion i +100 °C ungefär 30-40 minuter, rör om ibland. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |