Feelia Juustoinen kylmäsavulohikeitto 3kg
6438516005846
Feelia Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
4
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Färdig, vakuumförpackad röktlaxsoppa. Laktosfri och glutenfri.
Ingredients
Vatten, potatis, kallrökt regnbågslax 15 % [REGNBÅGLAX (Finland, Sverige eller Norge), salt, surhetsreglerande medel (E326, E262)], laktosfri smältost 12% (Finland) [vatten, OST, SMÖR, smältsalter (E452, E339), förtjockningsmedel (E1442), konserveringsmedel (E200)], morot, lök, laktosfri GRÄDDE, modifierad majsstärkelse, grönsaksbuljong [salt, maltodextrin, grönsakspulver (lök, palsternacka, morot, purjolök), naturlig arom], fiskbuljong [maltodextrin, salt, fiskpulver (TORSK), vegetabiliskt fett, jästextrakt, lökpulver, socker, citronjuicepulver, arom], svartpeppar, timjan. Det kan finnas fiskben kvar
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Kallrökt regnbågslax |
Ainesosan määrä prosenteissa : 15 
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Ost |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Senaste bearbetning : Suomi  |
Smör |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Senaste bearbetning : Suomi  |
Grädde |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Fisk 
Mjölk  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 307  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 74  kcal |
Rasvaa | 5.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.5  g |
Hiilihydraattia | 2.3  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 3.9  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E452 Natriumpolyfosfaatti 
E339 Mononatriumfosfaatti  E1442 Hydroksipropyyliditärkkelysfosfaatti  E200 Sorbiinihappo  E326 Kaliumlaktaatti  E262 Natriumasetaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Feelia |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8865 |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Liedellä: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän/reikävuoan päälle yhdistelmäuuniin tai tyhjennä pussi uunivuokaan ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 30-40 minuuttia välillä sekoittaen. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | På spisen: Töm påsens innehåll i kastrullen och hetta upp på mild temperatur ungefär 15 minuter, rör om ibland. I kombiugn: sätt påsen på halster/hålform eller töm påsen i en ugnsform och hetta upp med ångkokningsfunktion i +100 °C ungefär 30-40 minuter, rör om ibland. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |