Indian cheese dip hot 300g
6417095303055
Haugen-Gruppen Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
12
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Stark dipsås med ost, kryddad med jalapeno och örter, för dipping och till mexikanska rätter.
Ingredienser
Vatten, OST 10%, rapsolja, röd paprika, modifierad stärkelse, lök, jalapeñopeppar 1,8%, MJÖLKprotein, salt, GRÄDDE, kokosolja, tomatpuré, grön chilipeppar, stabiliseringsmedel (xantangummi E415, guarkärnmjöl E412), emulgeringsmedel: natriumpolyfosfat ( E452i), arom (innehåller MJÖLK), kryddor (kummin, cayenpeppar), syra: citronsyra (E330), örtextrakt, färgämne: paprikaoleoresin.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Belgia  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin | Mjölk  |
| Energiasisältö (kJ) | 531  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 128  kcal |
| Rasvaa | 11  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.5  g |
| Hiilihydraattia | 3.8  g |
| Ravintokuitua | 0.6  g |
| Proteiinia | 3.2  g |
| Suolaa | 1.6  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E415 Ksantaanikumi 
E412 Guarkumi  E452 Natriumpolyfosfaatti  E330 Sitruunahappo  E160c Paprikauute, kapsantiini, kapsorubiini  |
| Brand Name | Indian |
| Packaging type code | Purkki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 302186 |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytä viileässä, kuivassa ja vältä suoraa auringonvaloa. Avattu pakkaus tulee säilyttää jääkaapissa ja käyttää 3 päivän kuluessa. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara på en sval, torr plats och undvik direkt solljus. Den öppnade förpackningen ska förvaras i kylskåp och användas inom 3 dagar. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a cool, dry place and avoid direct sunlight. The opened package should be stored in the refrigerator and used within 3 days. |
| Alin varastointilämpötila | 5 °C |
| Maximum storage handling temperature | 25 °C |





