Kokkikartano Bacon pasta 2500g
6405304001632
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Vatten, finsk GRÄDDE, Snellmans riktig bacon 19 % (griskött (Finland), salt, socker, späck, konserveringsmedel (E250)), pasta (Eu) (DURUMVETEMJÖL), Grana Padano ost (MJÖLK (Italien), salt, löpe, LYSOZYM AV ÄGG (E1105)), potatis-majsstärkelse, rypsolja, persilja, joderat salt, svartpeppar. *Pastan kan innehålla små mängder SOJA och SENAP.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
| Griskött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 16.6 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin |
Mjölk 
Spannmål som innehåller gluten  Vete  Ägg  |
| Ei sisällä allergeenia |
Fisk 
Skaldjur  Jordnötter  Sojabönor  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1107  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 266  kcal |
| Rasvaa | 19.3  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.5  g |
| Hiilihydraattia | 14.5  g |
| Ravintokuitua | 0.5  g |
| Proteiinia | 9.5  g |
| Suolaa | 1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
| Brand Name | Kokkikartano |
| Packaging type code | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 22163 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
| Handling Instructions Code Reference |
Käsiteltävä varoen
Pinottava Helposti pilaantuva Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Lämmitä mikrossa lautaselle annosteltuna, mikrokuvulla peitettynä (750 W) 3-4 min tai uunissa omassa vuoassaan 175°C 40 - 50 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Värm på tallrik portionerad, täckt maträtt i mikrovågsugn (750 W) i 3-4 min elleri ugnen i sin egen form 175 °C 40 - 50 min. |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |





