Lamb Weston Mozzarellajuustotikku 1kg paneroitu pakaste
8711571077712
Lamb Weston/Meijer Vof
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Ingedienser: Mozzarellaost (mjölk) (51%) [FDM (40%), löpa från mikrobiologiskt ursprung], vatten, mjöl (vete, majs), vegetabiliska oljor (raps, solros, i varierande proportion), grädde (mjölk) [grädde (mjölk), stabilisator (E407)] vetestärkelse, potatisstärkelse, modifierad stärkelse, salt, kryddor (lök, votlök, paprika gurkmeja), jäst, förtjockare (E461), mjölkprotein, vete gluten, örter, balpulver (E450), kryddaxtrakt.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Saksa  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Vete 
Spannmål som innehåller gluten  Mjölk  |
Energiasisältö (kJ) | 1329  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 319  kcal |
Rasvaa | 20.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.3  g |
Hiilihydraattia | 19  g |
Ravintokuitua | 1.2  g |
Proteiinia | 14.4  g |
Suolaa | 1.58  g |
Brand Name | Lamb Weston |
Pakkausmerkintä | Green Dot |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Valmistustapa | Uppopaistettu |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |
Maximum storage handling temperature | -15 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 1 pv |
Bli inspirerad
Product concept renewal
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Read more
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Read more
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Read more
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Read more