Naapurin maalaiskanan kypsät rapeat siivet 900g
6405857340202
Naapurin Maalaiskana Oy
Nyhet
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
8
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Naapurin Maalaiskanas tillagade & krispiga vingar är extra knapriga och passar utmärkt att doppa i din favoritsås. Smaka och bli förtjust!
Ingredienser
Finsk kycklingvinge (89 %), vatten, skorpmjöl (rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, salt, dextros), majsstärkelse, modifierade stärkelser, rapsolja, surhetsreglerande medel (E262, E236), jodiserat salt.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
| Kycklingkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 89 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 1200  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 290  kcal |
| Rasvaa | 19  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.7  g |
| Hiilihydraattia | 14  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.2  g |
| Proteiinia | 16  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E326 Kaliumlaktaatti 
E262 Natriumasetaatti  |
| Brand Name | Naapurin maalaiskana |
| Packaging type code | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 3402 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 astetta |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 grader |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Preservation under +6 degrees |
| Alin varastointilämpötila | 0 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 1 pv |
| Avainsanat (suomi) |
siivet
siipi vings vingsi vingsit wigsit vigsit kana broileri liha kananliha kettukana broisku chiken ciken |





