Saarioinen broilerpatukka, broilerjauhelihapihvi 4kg/n88x45g kypsä, pakaste
6412000049066
Saarioinen Oy
Nyhet
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Leikkisänmuotoinen broilerinlihasta valmistettu, sopivasti palsternakalla, korianterilla, inkiväärillä ja paprikalla maustettu terveellisiin ruokavalintoihin sopivia murekepatukka.
Ingredienser
Maskinurbenat kycklingkött 57 % (Finland), vatten, lök, SOJAproteinpreparat, potatismjöl, palsternacka, potatisflingor, vegetabilisk olja (ryps, raps), salt med jod, kryddor (bl.a. koriander, ingefära, paprika, svartpeppar, chili, SENAPSFRÖN), glukos. Obs! Kan innehålla spår av ägg.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin |
Senap 
Sojabönor  |
| Saattaa sisältää allergeenin | Ägg  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 719  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 172  kcal |
| Rasvaa | 7.7  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.1  g |
| Hiilihydraattia | 9.6  g |
| Ravintokuitua | 2.2  g |
| Proteiinia | 15  g |
| Suolaa | 0.98  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brand Name | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä |
Goods from Finland Blue Swan
Finnish Heart Symbol |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4906 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Kohmeisina limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 150 °C 20 - 25 min. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 160 °C 15 - 20 min, höyry 30 %. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Delvis tinade överlappsvis i GN-form. Kombiugn/varmluft 150 °C 20 - 25 min. Kombiugn/kombifunktion 160 °C 15 - 20 min, ånga 30 %. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. Thawed product must not be refrozen. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |





