Saarioinen minipyörykkä lihapyörykkä n833x6g 5kg kypsä, pakaste
6412000048779
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Griskött 65 % (Finland), lök, potatis, SOJAproteinpreparat, potatisgranulat, kryddor (bl.a. vitpeppar, ingefära), växtoljor (rybs, raps), salt med jod, potatismjöl, färg (E 150c), aromer.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Sojabönor  |
Ei sisällä allergeenia |
Laktos 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Mjölk  Nöt  Jordnötter  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Spannmål som innehåller gluten  Selleri  Senap  Korn  Kamut  Havre  Staverade  Lupin  Råg  Cashew  Blötdjur  Vete  |
Sisältää | Proteiini  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maitoproteiini  Maito  |
Sisältää runsaasti |
Kertatyydyttymätöntä rasvaa 
Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 1197  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 286  kcal |
Rasvaa | 23  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.3  g |
Hiilihydraattia | 4.6  g |
Ravintokuitua | 2.5  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E150c Ammoniummenetelmän sokerikulööri  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Saarioinen |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4877 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis |
Valmistusohjeet | Jäisenä pellille levitettynä lämmitetyssä uunissa. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 175 °C n. 10 min. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 175 °C n. 5 min. Yhdistelmäuuni/höyrykeitto 100 °C n. 10 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Frysta utbredda på plåt i en uppvärmd ugn. Kombiugn/varmluft 175 °C ca 10 min. Kombiugn/kombifunktion 175 °C ca 5 min. Kombiugn/ångkokning 100 °C ca 10 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. Thawed product must not be refrozen. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Utan nötkött |