Saarioinen musaka peruna-liha-kesäkurpitsavuoka 2,7kg
6412000040544
Saarioinen Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Grekisk traditionsmat i finsk tappning, med lager av köttfärs-grönsakssås, skivad potatis och ostsås. Den fylliga smaken kröns av bacon och vitlök.
Ingredienser
Potatis, nötkött (Finland), zucchini, vatten, smältOST [smältsalter (E 340, E 452)], tomat, laktosfri vispGRÄDDE, lök, finsk rökt bacon [grissida, vatten, stabiliseringsmedel (E 450, E 451), glukos, rökarom, konserveringsmedel (E 250)], modifierad majsstärkelse, socker, salt med jod, morotsflingor (glukossirap, majsstärkelse), kryddor (bl.a. vitpeppar, vitlök, chili), ättika. Kötthalt 19 %.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Viro  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Mjölk  |
Ei sisällä allergeenia |
Laktos 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Nöt  Jordnötter  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Spannmål som innehåller gluten  Sojabönor  Selleri  Senap  Korn  Kamut  Havre  Staverade  Lupin  Råg  Cashew  Blötdjur  Vete  |
Sisältää | Proteiini  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 540  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 130  kcal |
Rasvaa | 7.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
Hiilihydraattia | 9.9  g |
Ravintokuitua | 0.8  g |
Proteiinia | 5.4  g |
Suolaa | 0.88  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1422 Asetyloitu ditärkkelysadipaatti 
E250 Natriumnitriitti  E340 Kaliumfosfaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E452 Natriumpolyfosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Viro |
Brand Name | Saarioinen |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4054 |
Valmistustapa | Valmis |
Valmistusohjeet | Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C 40 - 50 min kansi raollaan. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 130 °C 40 - 50 min ilman kantta. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombiugn/varmluft 200 °C 40 - 50 min med locket på glänt. Kombiugn/kombifunktion 130 °C 40 - 50 min utan lock. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under +6 °C. |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |