Disas kirjolohenmäti 1kg pakaste
6405405800004
Disas Caviar Oy Ltd
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
12
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Hyllprodukt
Ingredienser
Regnbågslaxrom (Sverige), salt 2,5%, konserveringsmedel E211. kraftigsaltad.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Ruotsi  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin | Fisk  |
| Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Jordnötter  Sojabönor  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 829  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 198  kcal |
| Rasvaa | 10  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.7  g |
| Hiilihydraattia | 1.3  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0  g |
| Proteiinia | 25  g |
| Suolaa | 2.5  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E211 Natriumbentsoaatti  |
| Brand Name | Disas |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2021110210 |
| Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste Ei saa uudelleen pakastaa |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: alle -18oC. Sulatuksen jälkeen alle +3oC, enintään 3 vrk. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: under -18oC. Efter tinning under +3oC, endast 3 dygn. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: under -18oC. After melting under +3oC, max. 3 days. |
| Alin varastointilämpötila | -22 °C |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 3 pv |





