Findus MSC crispy fish fillet with rye and oat 125g 7kg frozen
7035110300828
Findus Finland Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Rustiikkinen artesaanikalafile rapealla ruispaneroinnilla. Maukas ja taatusti herkullinen vaihtoehto vaativampaankin makuun!
Ingredienser
Renskurna filéer av Alaska pollock* (FISK) 55 % (Theragra chalcogramma), mjöl (VETE, ris) vatten, vegetabilisk olja (raps,solros), RÅGGRYN 2 %, RÅGMJÖL 1,5 %, HAVREGRYN 1,5 %, malt av VETE, VETESTÄRKELSE, salt, SENAPSPULVER, jäst, malt av KORN,gurkmeja. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Saksa  |
| Pyyntitapa | Pyydysryhmä: Troolit  |
| Tuotantomenetelmä | Merikalastus  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin |
Fisk 
Spannmål som innehåller gluten  Senap  Vete  Korn  Havre  Råg  |
| Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Skaldjur  Jordnötter  Sojabönor  Nöt  Selleri  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
| Energiasisältö (kJ) | 883  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 210  kcal |
| Rasvaa | 8.4  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
| Hiilihydraattia | 21  g |
| Ravintokuitua | 1.4  g |
| Proteiinia | 12  g |
| Suolaa | 0.93  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Saksa |
| Brand Name | Findus |
| Pakkausmerkintä |
Marine Stewardship Council Label
Finnish Heart Symbol |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 8842 |
| Valmistustapa | Kypsennys lämmittämällä |
| Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
| Valmistusohjeet | VALMISTUS JÄISENÄ KUUMENNETTAVA KIERTOILMAUUNI: Aseta kalat jäisenä uuninkestävälle vuoalle ja kuumenna 220°C:ssa n. 15 min. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu (70°C) ennen tarjoilua. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST MÅSTE VÄRMEBEHANDLAS KONVEKTIONSUGN: Lägg fisken på plåt med bakplåtspapper och tillaga i ugnen i 220°C i ca. 15 min, Kontrolllera att maten är genomvarm (70°C) före servering. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |





