Findus MSC rapea ruiskalafilee 125g 7kg pakaste
7035110300828
Findus Finland Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Rustiikkinen artesaanikalafile rapealla ruispaneroinnilla. Maukas ja taatusti herkullinen vaihtoehto vaativampaankin makuun!
Ingredienser
Renskurna filéer av Alaska pollock* (FISK) 55 % (Theragra chalcogramma), mjöl (VETE, ris) vatten, vegetabilisk olja (raps,solros), RÅGGRYN 2 %, RÅGMJÖL 1,5 %, HAVREGRYN 1,5 %, malt av VETE, VETESTÄRKELSE, salt, SENAPSPULVER, jäst, malt av KORN,gurkmeja. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Saksa  |
Pyyntitapa | Pyydysryhmä: Troolit  |
Tuotantomenetelmä | Merikalastus  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Fisk 
Spannmål som innehåller gluten  Senap  Vete  Korn  Havre  Råg  |
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Skaldjur  Jordnötter  Sojabönor  Nöt  Selleri  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Energiasisältö (kJ) | 883  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 210  kcal |
Rasvaa | 8.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
Hiilihydraattia | 21  g |
Ravintokuitua | 1.4  g |
Proteiinia | 12  g |
Suolaa | 0.93  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Saksa |
Brand Name | Findus |
Pakkausmerkintä |
Marine Stewardship Council Label
Finnish Heart Symbol |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8842 |
Valmistustapa | Kypsennys lämmittämällä |
Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
Valmistusohjeet | VALMISTUS JÄISENÄ KUUMENNETTAVA KIERTOILMAUUNI: Aseta kalat jäisenä uuninkestävälle vuoalle ja kuumenna 220°C:ssa n. 15 min. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu (70°C) ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST MÅSTE VÄRMEBEHANDLAS KONVEKTIONSUGN: Lägg fisken på plåt med bakplåtspapper och tillaga i ugnen i 220°C i ca. 15 min, Kontrolllera att maten är genomvarm (70°C) före servering. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |