Saar bream-chickpea ball 17g/4kg fr
6412000046249
Saarioinen Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
En bulle gjord på fisk och vegetabiliskt protein med mild smak. En bulle gjord på inhemsk och ansvarsfull braxen. Den läckra bullen passar för en glutenfri och laktosfri diet.
Ingredienser
BRAXEN 45 % (Finland, fångad i havet, FAO 27.3), kikärt 25 %, laktosfri GRÄDDE, morot, glutenfri skorpmjöl [rismjöl, majsstärkelse, tapiokastärkelse, potatis (mjöl, flinga, fiber), rapsolja, socker, plommon, melass, salt, sirap, jäst, psyllium, glukossirap (majs), SESAMFRÖ, äppelfiber, karamelsirap, bambufiber], ÄGG, rybsolja, palsternacka, grönsaksbuljongpulver [salt, arom, pumpa, morot, tomat, palsternacka, socker, persilja, olivolja, kryddor (bl.a vitpeppar, koriander)], dill, salt med jod, citronpulver, svartpeppar.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Pyyntitapa | Pyydysryhmä: Sulkupyydykset  |
Tuotantomenetelmä | Merikalastus  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Fisk  Mjölk  Sesamfrön  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 938  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 224  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.7  g |
Hiilihydraattia | 12  g |
Ravintokuitua | 2.5  g |
Proteiinia | 14  g |
Suolaa | 1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Saarioinen |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4624 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 120 °C n. 15 min, kosteus 90 %. Jäisenä 1/1-65 GN-vuoassa (n. 2 kg/vka). Yhdistelmäuuni/kiertoilma 180 °C n. 15 min, kosteus 20 %. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Frysta utbredda på plåt. Kombiugn/kombifunktion 120 °C ca 15 min, fuktighet 90 %. Frysta i 1/1-65 GN-panna (ca 2 kg/panna). Kombiugn/cirkulationsluft 180 °C 15 min, fuktighet 20 %. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Below -18 °C. Do not freeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |