Atria kanan jauheliha 2kg kypsä
6407860066414
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Denna färdigt tillagade kycklingfärs kan användas på många olika sätt i matlagningen. Färsen kan exempelvis användas i olika ugnsrätter, såser eller fyllningar. Atrias färdiglagade kycklingfärs är gjord på finländsk kyckling. Kycklingfärsen finns tillgänglig i förpackningar om 2 kg. Antibiotikafri-märkningen på förpackningen betyder att djuren inte har behövt en enda antibiotikakur under hela sitt liv. Köttets ursprungsland är Finland.
Ingredienser
Kycklingkött, surhetsreglerande medel citronsyra, joderat havssalt. Kycklingköttets ursprung Finland. Till 100 g vara har använts 130 g kött
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Kycklingkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 610  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 145  kcal |
Rasvaa | 5.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 24  g |
Suolaa | 0.43  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Raaka-aineen määrä per 100g valmista tuotetta | 130  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E330 Sitruunahappo  |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6641 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN-vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin, pataruokiin, laatikoihin tai keittoihin. Loppukuumennus 10-15 minuuttia ruokalajista riippuen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, i perforerad GN-kantin i stål 1/1 65 mm, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, varvid köttet är tillräckligt löst för att tillsättas i såser, grytor, lådor eller soppor. Slutuppvärmning cirka 10-15 minuter beroende på maträtt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |