Atria Takkalenkki 500g
6407870074003
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
10
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Atria Takkalenkki är en välsmakande och traditionell länkkorv att avnjutas till exempel vid skenet från en eldstad. Prova Takkalenkki även på pizza! Värm ugnen till +225 grader. Lägg en färdig pizzabotten på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Krydda tomatpurén med krossad vitlök, peppar och örtkryddor. Bred blandningen över pizzabotten. Skala och strimla 1/2 av takkalenkkikorven. Strimla paprikan. skiva tomaterna och champinjonerna. Bred ingredienserna över pizzabotten, med tomatskivorna på toppen. Du kan strö lite örtkryddor på dem. Täck ytan med riven ost. Grädda i ugn i 15 minuter och delikatessen är klar att avnjutas.
Ingredienser
Kött (svin, nöt), vatten, potatisstärkelse, späck, svål, stabiliseringsmedel (E 1412, E 450), maskinurbenat svinkött (Finland), joderat salt, dextros, nötfett, antioxidationsmedel E 301, aromer (bl.a. muskotnöt), konserveringsmedel natriumnitrit. Svin- och nötköttets ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Svinkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 29 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Nötkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 8 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Maskinurbenat svinkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 2 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Sisältää |
Sokereita 
Natriumnitriitti  Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1057  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 255  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.9  g |
Hiilihydraattia | 11  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 7.8  g |
Suolaa | 2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E301 Natriumaskorbaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E1412 Ditärkkelysfosfaatti  |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7403 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200 °C n. 1015 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Skala korven och lägg den i en ugnsform. Hetta upp i ugn i 200 °C ca 1015 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |