Atria burger beef meat 480g
6407800003394
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Finsk nötfärs som är särskilt framtagen för hamburgare. Hemligheten bakom en riktig smakrik hamburgare är rätt fetthalt, som i denna produkt ligger på 20 %. Med rätt fetthalt får man saftiga och smakrika hamburgare. Förpackningen är enkel att använda: Öppna förpackningen och dela upp köttet i fyra bitar. Forma till biffar och stek i grillen eller stekpannan. Ju varmare grill eller panna, desto bättre, eftersom man vill att ytan ska vara bruk och så krispig som möjligt.
Ingredienser
Nötkött
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Nötkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1029  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 248  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 11  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 0.14  g |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4228 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistamista. Leikkaa neljään osaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista tai grillaa pihvejä noin 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +70 °C. Kääri folioon ja anna vetäytyä |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut köttet i rumstemperatur ½ timme före tillredningen. Skär köttet i fyra delar. Salta och peppra. Stek eller grilla biffarna i panna i ca 6 minuter och vänd dem då och då, tills innertemperaturen är +70 °C. Lägg biffarna i aluminiumfolie och låt dra. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 4 °C |
Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |