Atria Festskinka av Gris, djupfryst ca2,5kg
2078266700000
Atria Suomi Oy
Nyhet
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
15
KG
Sold in full sales amount only
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Liten festskinka av gris är en festskinka med svål i nät. Den väger cirka 2,5 kilo för de som behöver en mindre skinka. Passar perfekt som julskinka för ett litet sällskap eller som lillajulsskinka.
Ingredienser
Svin skinka 86 %, vatten, joderat salt, stabiliseringsmedel (E 450, E 451). Kraftigt saltad. Svinkötts ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Svinkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 86 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Sisältää |
Vettä 
Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 930  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 224  kcal |
Rasvaa | 18  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.6  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 1.8  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2667 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta bort förpackningen. Torka skinkans yta torr före stekningen. Sätt skinkan på galler på en ugnsplåt med svålen uppåt och stick en stektermometer i skinkans tjockaste del. Stek i 110-120 °C tills skinkans innertemperatur är 7780 °C. Stektiden är ca 11,5 h/kg. Ta bort nätet efter stekningen. Skinkan håller som stekt i ungefär en vecka, om den kyls ned snabbt efter stekningen och förvaras i under +6 °C. Upptining av djupfryst skinka: Låt skinka tina upp långsamt i sin egen förpackning. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Utan nötkött |